Обновленията на Windows 10 се свиват с една трета

 

Промяната идва с предстоящия тази пролет Creators Update
Microsoft ще редуцира значително размера на обновленията на Windows 10. Това ще проличи още с предстоящия тази пролет Windows 10 Creators Update, който се очаква да бъде с 35% по-малък.

Операционната система ще определя кои нейни части подлежат на обновление и ще сваля от сайта на Microsoft само това, което е необходимо. Звучи просто, но реализацията на този механизъм не е била лесна, предвид огромните парчета код, наследени от предишните версии на Windows.

Microsoft съобщава за нововъведението в официалния блог на Windows. Предстоящият ъпдейт Windows 10 Creators Update ще предложи нов софтуер Paint, геймърски режим, книжен магазин, режим „картина в картината“ и много други подобрения.

Големи обновления на Windows ще излизат два пъти годишно, уточнява още Microsoft. Всички останали актуализации ще бъдат значително по-малки по размер, отколкото досегашните.

 

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...