Приложения за блокиране на нежелани обаждания и SMS

Смартфоните предлагат чудесна възможност да поддържаме постоянна връзка с приятелите и семейството си, но някои повиквания и текстови съобщения са нежелани и дори досадни.

  

Truecaller  е приложение което идентифицира непознатите номера и ги блокира. В същото време може да ви покаже имената и снимките на хора, които се обаждат, дори ако те не са сред контактите в телефона ви. Truecaller също така позволява провеждане на разговори от приложението посредством търсене по име в неговата база данни, дори ако номера не присъства в списъка с контакти на телефона.  СВАЛИ
Call Blocker е приложение което позволява създаване на черен списък, в който може да добавите нежеланите  номера или ръчно, или директно от контактите на телефона ви. Може също така да създадете и бял списък на телефонните номера, които могат да се свързват с вас.
Приложението консумира малко ресурси и  ползва преминаване към платена версия с по-добри, премиум функции.   СВАЛИ
Calls Blacklist е приложение което  позволява бързо да се блокират повиквания и да се филтрират SMS съобщения от нежелани и непознати номера. Това приложение е надеждно решение, което предлага многобройни функции за блокиране.  СВАЛИ

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...