11 задължителни приложения за Windows 11

Windows 11 е една от най-добрите операционни системи в историята на операционните системи на Microsoft. С красив и нов вид и усещане и множество подобрени и нови функции, Microsoft твърди, че Windows 11 ще направи живота ви по-лесен!

Discord

Ако сте геймър, Discord е задължително приложение за вас. Discord — Slack за геймъри — ви позволява да се свържете с вашите приятели и съотборници от гилдията чрез гласови повиквания или чатове.

Има хиляди групи, фокусирани върху любимите ви игри, уебсайтове или хобита. Можете да общувате с хора със същите интереси и да планирате следващото си нападение или да организирате онлайн събитие, на което другите да се насладят заедно.

OneNote

OneNote е цифров бележник, който помага да организирате бележки на вашия компютър с Windows. Можете да записвате идеите си и да въвеждате, пишете, рисувате или заснемате уеб страници в OneNote.

Можете без усилие да споделяте своите бележки с приятели и семейство и на различни платформи в реално време. Освен това можете да изтеглите OneNote на Android и iOS, ако искате да имате достъп до бележките си от различни устройства в движение.

Google Chrome

Chrome е задължителен браузър на вашия компютър с Windows. Google Chrome синхронизира историята на браузъра ви, запазените пароли, маркираните сайтове и т.н. на всичките ви устройства, като ви позволява да сърфирате в движение.

Chrome не само генерира и запазва силни пароли, но и ви предупреждава за онлайн пробиви, помагайки да защитите поверителността ви. Една от най-добрите му характеристики е, че можете да получите отговорите за математически изчисления, търсене в речник или значения на думи, прогнози за времето и други направо в лентата за търсене на адреса.

VLC Media Player

VLC – е чудо медиен плейър . Причината е, че VLC на практика може да възпроизвежда всеки медиен файл, хвърлен в него. Той ви дава най-високото качество на картината от всяко видео – дори на по-малко от звездна машина.

Също така, VLC съдържа интересни функции като конвертиране на видео в друг формат, възпроизвеждане от мрежов поток, задаване на видео като фонов тапет , сваляне на субтитри т.н.

WhatsApp For PC

WhatsApp е най-популярното приложение за съобщения с милиарди активни потребители. Настолната версия на WhatsApp е полезна, когато не искате да продължавате да проверявате телефона си, докато работите на компютъра. Можете да проверявате чатовете си, да получавате известия за нови съобщения и да изпращате съобщения точно като мобилното приложение.

Notepad++

Notepad++ е безплатен текстов редактор с изходен код , който поддържа няколко езика. Notepad++ има вградена поддръжка за изчерпателно търсене и макроси и позволява работа върху множество документи едновременно.

Едно от най-добрите неща за Notepad++ е, че изисква минимална мощност на обработка, за разлика от някои тежки IDE, което го прави добър вариант за разработчици, използващи някои стари компютри.

Microsoft To Do

Microsoft To Do е едно от най-добрите приложения за повишаване на производителността. To Do е лесен за използване и ви позволява да организирате задачите си на всичките си устройства. Под My Day в приложението To Do можете да планирате целия си ден по персонализиран начин.

Можете също да споделяте задачите си с приятели и семейство в реално време или да правите групови задачи, които да изпълнявате с други. Можете да разделите задачите на стъпки или да персонализирате дизайна с живи цветове, за да подобрите фокуса – само с няколко кликвания.

PC Decrapifier

PC Decrapifier е софтуерът-мечта, който ви спасява от кошмара да изтриете критично за устройството приложение. Освен това той ви препоръчва да изтриете раздуващ софтуер или ненужни приложения , които не са ви необходими на вашия компютър с Windows. Въпреки това, той служи на тази двойна цел, което помага да се осигури гладко изживяване.

Wiztree

Wiztree е друг помощен софтуер, който бързо ви показва количеството дисково пространство, което използва всяко приложение или файл. Помага ви визуално да намерите и изтриете големи файлове , като филм, който сте копирали в грешна папка, или временен файл, заемащ огромно място на твърдия ви диск, като ви помага да освободите място.

Google Диск

Google Drive е приложение за съхранение в облак , което ви дава 15 GB облачно пространство, за да качвате вашите файлове, документи, изображения и т.н. и да го синхронизирате с всичките си устройства.

Можете също да споделяте файлове и папки с приятелите и семейството си директно от Диск. Освен това, той ви позволява да разрешите достъп до папка до един конкретен акаунт, като същевременно блокирате достъпа за нежелани потребители – след скорошната му актуализация.

Acrobat Reader DC

PDF четецът е задължителен за вашия компютър с Windows и няма по-добър PDF четец от Adobe Acrobat Reader DC. Можете да преглеждате, подписвате, да работите съвместно и да коментирате PDF файлове с Acrobat Reader.

Освен това ви позволява лесно да конвертирате файлове от един формат в друг и да търсите в множество файлове наведнъж.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...