Microsoft Windows ISO Download Tool

Microsoft Windows ISO Download Tool е малка, безплатна портативна програма за изтегляне на ISO дисковите образи на оригиналните дистрибуции на операционните системи Windows 7, Windows 8.1 и Windows 10, както и на Office 2007 и Office 2010 директно от сървърите на Microsoft.

Новата версия на Microsoft Windows ISO Download Tool на практика няма никакви настройки – необходимо е да се избере нужната дистрибуция, езика на интерфейса, а в следващия програмен прозорец – 32-битовата или 64-битовата версия да бъде изтеглена.

Получената препратка може да се използва в рамките на 24 часа и след това става недействителна. Microsoft Windows ISO Download Tool има и ограничения: в операционната система трябва да присъства  Internet Explorer 11 и да бъде инсталиран NET Framework 4.6.1. И още един момент: не се поддържат корпоративните версии на дистрибуциите. Лиценз: Безплатен (Freeware). СВАЛИ

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...