Junkware Removal Tool

Junkware Removal Tool или просто JRT, е малък и лек инструмент за Windows, който ще сканира вашия компютър за туулбарове, едуер и потенциално нежелани програми (PUP).

Junkware Removal Tool е портъбъл, което означава, че не трябва да се инсталира. Така можете да го стартирате от всяка една локация или от външен носител, като не оставяте следи в операционната система, нито в нейните регистри.

Приложението е command-line и се отваря в command prompt. От вас се иска само да го стартирате и когато ви подкани да натиснете произволен бутон, за да стартира процеса по сканиране.

Junkware Removal Tool е мощен инструмент, който е изключително лесен за употреба, сканира бързо, като използва нисък компютърен ресурс. Изключително лесната употреба го прави още по-предпочитан от потребителите.   СВАЛИ

 

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...