Junkware Removal Tool

 

Junkware Removal Tool е един невероятен инструмент, който сканира компютъра и премахва адуер и други нежелани програми. Достъпен е за сваляне и ползване безплатно.

Тъй като се изпълнява от командния ред, Junkware Removal Tool не се нуждае от инсталация и може да се пуска от всяко място на твърдия диск или от външни носители като USB флашки, карти памет и други подобни устройства.Освен това Junkware Removal Tool не извършва промени в регистъра на Windows, така че след изтриване на файловете на програмата, от нея не остават никакви следи.Тя прави резервно копие на регистъра, след което започва да сканира всички процеси, модули, услуги, папки, регистри и инсталирани браузъри.Накрая, програмата генерира текстов документ с информация от проверката, вкл. за откритите и изтрити неща, и го съхранява в същата папка, в която са нейните файлове.   СВАЛИ

 

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...