Speccy – е много добра безплатна програма

Speccy – е много добра безплатна програма, която ще ви даде детайлна информация за хардуерните компоненти на вашият компютър, включително процесор, твърд диск, дънна платка, RAM памет, брой слотове, информация за графичната и звукова карти, оптични устройства и т.н. Също така, ще получите информация за операционната система – дата на инсталиране, сериен номер. Подробна информация за мрежовите настройки.

Тя е безплатен, модерен информационен инструмент за вашият компютър, разработен от създателите на небезизвестната програма за почистване, CCleaner
Освен това Speccy визуализира точните данни от температурните датчици на различните компоненти, така че лесно да се види дали има проблем с тях. Резултатите могат да бъдат запазени като различни файлови формати за справка, хвалба или оплакване.

 На пръв поглед може да изглежда като Speccy тулче за системни администратори и потребители. Това със сигурност е така, но може също да помогне и на обикновените потребители.
Лиценз: Безплатен (Freeware).

 Свали: Speccy

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...