PrivaZer – безплатна програма

PrivaZer е безплатна програма, която сканира компютъра и безопасно почиства системата, унищожавайки следите от уеб-сърфинга и всякаква друга дейност с компютъра.

След анализ на компютърната система, PrivaZer състава отчет, в който са описани всички следи, оставени при работата с компютъра и след съгласие от страна на потребителя, може да почиства системния регистър, да премахва данните от сърфирането, да изтрива съставените лог-файлове, да премахва персоналните документи, да изчиства информацията от Pagefile.sys and Hiberfil.sys файловете, може да преглежда и почиства остатъчната информация в секторите на свободното дисково пространство и други.

PrivaZer разпознава типа на носителя – твърд диск, SSD или флаш-стик и използва различен алгоритъм за презапис на информацията. PrivaZer може да премахва ненужните файлове от предишни инсталации на Windows, излишните файлове от системните ъпдейти и от различни инсталатори и деинсталатори.

PrivaZer дава възможност за указване на устройство за сканиране, предлага работа по разписание и предлага три режима за почистване на системата – Нормален, Бърз и Turbo.

Лиценз: Безплатен (Freeware).
 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...