Brave

Brave e бърз, безплатен и сигурен уеб браузър . Той идва с вграден блокер на реклами, който предотвратява проследяването, и е оптимизиран за мобилни устройства и спестяване живота на батерията.

Brave е относително новодошъл в света на браузърите: неговият производител Brave Software за първи път дебютира с браузъра през януари 2016 г. Той подобно на много други браузъри, е изграден върху кода на Chromium с отворен код от Google. Резултатът е браузър, който изглежда и се чувства точно като Chrome, но с по-добри функции за поверителност онлайн.

Brave се отличава от другите браузъри Chromium, като се фокусира върху поверителността на потребителите – по-специално чрез блокиране на тракери, скриптове и реклами по подразбиране.

Освен репутацията си за поверителност, Brave е известен и с това, че включва функции, които иначе би трябвало да бъдат добавени чрез разширение . Това включва блокер на реклами, функция HTTPS Everywhere и дори портфейл за криптовалута .

Официална страница

Изтегли: Brave 1.36.119 за Windows 32-bit

Изтегли: Brave 1.36.119 за Windows 64-bit 

Изтегли: Brave 1.36.119 за Linux

Изтегли: Brave за Android

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...