Plex Media Server

Plex Media Server е цялостен мултимедиен плейър, чиято основна привлекателност е, че с него можете да гледате филми и сериали дистанционно от всяко устройство. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате Plex Media Server на устройството, където се намира файлът.

Веднъж инсталиран, Plex ще работи във фонов режим, което ви позволява да управлявате всичките си папки и да ги споделяте с други устройства, на които също е инсталиран Plex – независимо дали е Windows, Mac, Linux или дори смартфони с Android, Chromecast или конзоли като Playstation 3, Xbox 360 и неговите наследници. Всичко, което има значение е, че имате инсталиран Plex.

Сървърът ви позволява да отворите страница за локална администрация от браузъра, където можете да синхронизирате цялото си съдържание. Просто трябва да регистрирате акаунта си, за да можете да синхронизирате библиотеката си навсякъде, където имате Plex.

Характеристика:

Организирайте без усилие вашите медии в универсална библиотека

Native Cocoa и уеб-базираните версии осигуряват локален и мрежов достъп до функциите за управление

Автоматично извличане на метаданни от Интернет

Пълно персонализиране на вашата библиотека с няколко щраквания

Автоматични актуализации при добавяне на ново локално съдържание

Plex Media Server

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...