Folder Painter

FolderPainter е безплатна програма, която ви позволява и предоставя на потребителите бърз и рационализиран метод за промяна на цвета на съществуващите икони на папки. Това не само може да предложи допълнително усещане за визуална привлекателност, но може да бъде много полезно при категоризиране на различни папки въз основа на тяхното съдържание.

С помощта на това приложение можете да зададете всеки цвят на папките си. Например, можете да маркирате папката, която включва важни данни в червено, а по -малко важните неща със сиво. Наличието на различен цвят ще направи папката да се откроява, така че да можете да я видите и отворите по бързо.

С простата и ясна функционалност на Folder Painter ще можете да оцветявате папките си в цвят в даден момент, без никакви усилия.

Можете да промените цветовете на папките чрез контекстното меню на Windows Explorer. Цветовете се променят незабавно. Няма нужда да поддържате приложението да работи, след като добавите новите опции.

За да промените цвета на папка, просто кликнете с десния бутон върху избраната от вас папка и след това задръжте курсора на мишката до предпочитаното от вас меню.

Изтегли:FolderPainter

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...