Folder Size Explorer

Folder Size

Folder Size е мощна БЕЗПЛАТНА програма, която може да сканира и показва всички размери на файлове и папки на вашите твърди дискове и мрежа.

Той ще анализира вашите твърди дискове и ще покаже размерите на файловете и папките, за да можете лесно да проверите разпределението на вашето дисково пространство. Приложението ще покаже размерите на папките и файловете, както и процента от общия размер на диска, който те заемат.

Folder Size също ще сканира размерите на всички под-папки. Прогресивното сканиране ще ви позволи да продължите сканирането от точката на прекъсване.
Освен сканиране на цял твърд диск Folder Size може да сканира и една папка, за да спести време. Този инструмент ще ви помогне лесно да почистите диска си, като изброите всички размери на файлове и папки в чист отчет.

Характеристики:

Намерете и покажете всички размери на файлове и папки.

Сканирайте цялото устройство за съхранение или избрана папка.

Показване на размерите на файловете и папките в различни диаграми – лентова диаграма, кръгова диаграма и др.

Подробна информация за всички размери на файлове и папки, изброени в таблицата

Размер на папката или размер на файла

Размер на файла или процент на размера на папката

Броят подпапки

Време за създаване

Време за последна модификация

Последно време за достъп

Собственик на папка и група

Официална страница: Folder Size

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...