Media Player Codec Pack 4.4.8

Media Player Codec Pack е пакет от кодеци, филтри и сплитери за компресиране, възпроизвеждане и декомпресиране на почти всеки тип модерни видео- и аудиофайлове. Пакетът се инсталира изключително лесно както от напреднали, така и от начинаещи потребители. В пакета са включени редица енкодери, което позволява кодирането на файлове във формати като DivX. XviD, x264 и много други. Поддържа се и компресиране на видео файлове в различни формати като DivX, XviD, x264, H.264 , AVI, MKV, OGM, MP4. Поддържаните типове видеофайлове са 3GPP, AVI, MKV, OGM, MP4, MPG, MPEG, VOB, DAT, FLV, PS, TS, NUV и др., а типовете аудиофайлове, възпроизвеждани благодарение на кодек-пакета, включват AC3, DTS, AAC, APE, FLAC, TTA, WV, OGG, Vorbis, MO3, IT, XM, S3M, MTM, MOD, UMX и др СВАЛИ

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...