Microsoft е новият стратегически партньор на Samsung

 

По време на изложението MWC 2017, Samsung обяви сключването на разширено стратегическо партньорство с Microsoft. Това решение ще подобри възможностите за мобилен достъп на корпоративните клиенти, както и ще осигури поддръжка на бизнесите, които се стремят към цифрова трансформация. В резултат на тясното си сътрудничество, двете страни са успели да създадат премиалното устройство „2 в 1“ за корпоративните потребители – Galaxy Book. Новият трансформър, базиран на платформата Windows 10, осигурява удобен и лесен достъп до всички функции на Microsoft Office.

„Уверени сме, че сътрудничество с ключови партньори, като Microsoft е от жизненоважно значение за успешното внедряване на иновациите, тъй като тя ни помага да оформим правилно визията и изграждането на безупречни решения, ефективно повишаващи ефективността – казва старши вицепрезидент по маркетинг на B2B продуктите на Samsung Electronics Джихо Бак. – Корпоративните решения за мобилен достъп позволяват на компаниите да преодолеят ограниченията, свързани със защитата на корпоративната информация и дават възможност на служителите да поддържат връзка. Заедно с Microsoft ще разширим възможностите на клиентите ни, предлагайки им гъвкави и сигурни информационни технологии“.

„Microsoft и Samsung съвместно работят за създаването на иновативни мобилни технологии, които помагат на компаниите и организациите да осъществяват цифрова трансформация, а Samsung Galaxy Book – това е великолепен пример за ефективността на този подход, заяви вице-президентът по партньорските устройства и решенията на Microsoft Питър Хан. – Новото устройство „2 в 1″ Galaxy Book от Samsung ви позволява да разкриете цифровите възможности на Windows 10, сред които са приложенията Windows Ink, стимулиращи служителите на компаниите да достигнат по-високи резултати чрез прилагане на нови, по-технологични, мобилни и безопасни подходи към своите задължения“.

Съвместно с Microsoft, специалистите на Samsung също са усъвършенствали приложението Samsung Flow за Galaxy Book.

 

Източник:kaldata.com

 

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...