Microsoft спря безплатното обновяване до Windows 10

 

От днес 01.01.2018г. Microsoft спира безплатното обновяване до Windows 10.

Още с излизането на първата версия на Windows 10 (лятото на 2015 година), Microsoft предложи на всички потребители безплатно обновяване от легална предишна версия на операционната система. През лятото на 2016 година тази акция приключи, но за потребителите с увреждания остана възможността за безплатно обновяване на операционната система. Това предложение важеше до 31 декември 2017 година.

На теория,от това предложение трябва да се възползват единствено потребителите с увреждания,които използват допълнителните възможности на системата при работа с компютъра,но Microsoft по никакъв начин не проверяваше дали това изискване се спазва и все още всеки желаещ можеше безплатно да се обнови от Windows 7 или Windows 8.1 до актуалната към днешен версия на операционната система Windows 10.

 

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...