SEO добавки за Mozilla Firefox

Html Validator
СВАЛИ

HTML Validator е разширение, което добавя HTML валидиране в Firefox и Mozilla. Броят на грешките на HTML страница се вижда от формата на икона в лентата на състоянието, когато търсят

SEO Doctor
СВАЛИ

Оценка на SEO работата, която е свършена по даден сайт и препоръки за това къде са пропуските и слабите места.

SenSEO
СВАЛИ

Много добра добавка за анализ на конкретна страница по конкретна дума/израз. Има какво да се научи и от нея.

SEO & Website Analysis
СВАЛИ

Пренасочва страницата към външен сайт за тест по 10-ки параметри, с ясно обозначение къде са грешките. Има неща, които светят червено, а досега са ви убягвали.

Web Developer
СВАЛИ

Задължителна! Тази лента с инструменти задължително трябва да присъства в браузера ви, ако искате да виждате страницата и отвътре.

Netcraft Toolbar
СВАЛИ

Още една лента горе в браузера, която отнема пиксели от заредената уебстраница. Предлага класация за сайтовете, базирана на сигурността им. Освен това и полезни данни къде и от кого се хоства сайтът и каква е възрастта на домейна. Има възможност и за куп тестове.

Alexa Sparky
СВАЛИ

Информацията на Alexa се появява долу в дясно на статус лентата на браузера

NoDoFollow
СВАЛИ

Маркира в цвят линковете на страницата, като показва кои са с атрибут NOfollow и кои са разрешени за проследяване.

Image Spider
СВАЛИ

С Image Spider ще можете да сканирате съдържанието на определен уеб сайт или секция от сайта за изображения и да ги свалите на компютъра. Добавката предлага търсене по име, вид графичен файл, филтриране по формат на изображенията, предварителен преглед и т.н.

 

 

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...