Transmission-бърз, лесен и безплатен BitTorrent клиент.

Transmission е BitTorrent клиент, който се отличава със своята бързина, лесна употреба и е безплатен. С този клиент, потребителите могат да свалят и качват торент файлове бързо и ефективно.

Основни характеристики на Transmission

Transmission е отворен код и е наличен за множество операционни системи, включително macOS, Linux и Windows. Самият софтуер е лек и бърз, като изисква много малко ресурси от системата.

Една от големите предимства на Transmission е неговата лесна употреба. Потребителите могат лесно да добавят торент файлове към клиента, като просто ги пуснат в неговата програма или чрез уеб интерфейса на клиента.

Transmission също така е изключително бърз. С помощта на някои от най-новите технологии на BitTorrent, клиентът може да използва множество конекции, за да ускори свалянето на файловете.

Друга полезна функция на Transmission е възможността за настройка на приоритетите за свалянето на торент файловете. Това позволява на потребителите да изберат кой файл от торента да свалят първи, кой да свалят след него и т.н.

Transmission е също така съвместим с много от най-известните VPN услуги. Това прави клиента много полезен за хора, които искат да останат анонимни при свалянето на торент файлове.

Безплатността на Transmission е още едно голямо предимство. Никакви скрити такси или абонаменти не са необходими, за да използвате този клиент. Това го прави много достъпен за хора, които искат да свалят торент файлове, но не искат да плащат за софтуер.

И накрая, но не на последно място, Transmission е много стабилен и надежден. Съществуват много различни варианти на клиента, но Transmission е известен със своята надеждност и стабилност.

Официална страница

Изтегли: Transmission 4.0.3 за Windows 32-bit 
Изтегли: Transmission 4.0.3 за Windows 64-bit 
Изтегли: Transmission 4.0.3 за Linux 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...