Безплатна навигация HERE WeGo

HERE WeGo е безплатна офлайн навигация която ви дава свободата да се движите по света, без да се притеснявате за интернет разходи.С HERE WeGo ще знаете всички маршрути за придвижване из вашия град, събрани на едно място. Колоездене, шофиране, споделяне на кола, викане на такси или качване на автобус.

Когато сте готови да потеглите на път, останете информирани с навигацията стъпка по стъпка, за да не вземате грешни завои или да изпускате отбивки. Ако условията се променят, ще получавате актуализации в реално време и предложения за отклонения, които ще запазят пътуването ви спокойно.  СВАЛИ

 

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...