IceCream PDF Split & Merge

IceCream PDF Split&Merge е безплатна програма, с помощта на която е възможно лесното и бързо разделяне и обединяване на PDF файлове. Поддържат се 4 режима за разделяне, както и възможност за слепване на неограничен брой файлове. Интерфейсът на IceCream PDF Split&Merge е интуитивен, а допълнителните опции на програмата позволяват обединяването и разделянето на PDF документи с максимална ефективност.

Основни възможности на IceCream PDF Split&Merge: разделяне на PDF документите на страници и изтриване на страници от тях, разделяне на PDF файловете по групи и диапазон на страниците, възможност за слепване на неограничен брой документи, работа със защитени файлове, при условие, че е въведена паролата, вграден четец за предварителен преглед, организиране на опашка от файлове за обединяване, поддръжка на Drag&Drop. СВАЛИ

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...