PicPick 7.1.0

PicPick е инструмент "всичко в едно" за заснемане на екран, който включва интуитивен редактор на изображения, избор на цвят, цветова палитра, пикселна линийка, транспортир, мерник, бяла дъска и т.н.

Този инструмент ви позволява да правите екранни снимки на целия екран на вашия компютър, активен прозорец, превъртащите се прозорци, всеки конкретен регион на вашия работен плот и т.н.

Можете също така да коментирате и подчертавате вашите изображения чрез текст, стрелки, форми и други с вградения редактор на изображения, включително най-новото меню в стил лента.

Отидете по-далеч и добавете ефекти към вашите снимки: падащи сенки, рамки, водни знаци, мозайка, замъгляване на движението, контрол на яркостта и др.

PicPick може да запазва, споделя или изпраща вашите изображения чрез мрежата, имейл, FTP, Dropbox, Google Drive, SkyDrive, Box, Evernote, Facebook, Twitter и т.н. Всичко това е направено още по-достъпно със силно разширените настройки, които позволяват персонализиране на клавишни комбинации, именуване на файлове, качество на изображението и много други опции, които ще отговарят на вашите нужди.

Официална страница

Изтегли: PicPick 7.1.0

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...