Wireless Network Watcher (Наблюдател на безжична мрежа за Windows)

Наблюдател на безжична мрежа за Windows

Ако искате да знаете кой се свързва към вашия WiFi или да проверите кой IP адрес е присвоен на всеки компютър, тази безплатна програма е точно този за вас.

Wireless Network Watcher е безплатна за използване програма, която сканира вашата мрежа, за да покаже всички устройства, които са свързани към нея. Тази програма може да открива устройства и да предоставя подробности като IP адреси, Mac, рутер и т.н. Може също да види типа потребител, който е свързан към мрежата, както и името на устройството и вида на устройството.

Wireless Network Watcher сканира вашата WiFi мрежа и ви предоставя списък на всички компютри и устройства, които са свързани към вашата мрежа със съответния им MAC.

Wireless Network Watcher ви дава възможност да съхраните списъка със свързаните устройства във HTML, XML, CSV или TXT файл. Също така, можете да копирате списъка в клипборда и след това да го поставите директно в Excel или друго приложение.

Изтегли: Wireless Network Watcher

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...